top of page

Gezocht: Energie(ke) ambassadeurs!


Barneveld werkt hard aan een duurzame toekomst. We streven naar een lager energieverbruik en meer duurzame energieopwekking in de gemeente.
 
Het is onze ambitie om in 2050 energieneutraal te zijn. We zetten daarom actief in op schone en betaalbare energie. We willen dit graag samen met jou doen. Daarom is de gemeente Barneveld op zoek naar energie-ambassadeurs.

Wat is een energie-ambassadeur?
Het zelf opwekken van duurzame energie heeft enorm veel voordelen. En wie kan je beter laten zien en vertellen wat de voordelen zijn dan je eigen dorpsgenoot? Energie-ambassadeurs zijn inwoners van de gemeente Barneveld die enthousiast zijn over isolatie, zonnepanelen of andere
energiemaatregelen in hun huis en die hun ervaringen met andere buurtbewoners willen delen.

Nieuwe ambassadeurs krijgen een gratis training aangeboden.
 
Enkele voorbeelden
Op de nieuwe duurzaamheidssite van de gemeente staan verschillende verhalen van energie-ambassadeurs. Kijk op duurzaam.barneveld.nl en klik op ‘Duurzame verhalen’.

Meer info en aanmelden
Wil je meer informatie of wil je je meteen al aanmelden, neem dan contact op met Catrinus Nouta, coördinator van het Energieloket van de gemeente Barneveld, op energieloket@barneveld.nl of 06-15382530.
Jouwenergie_logo.jpg
bottom of page